Historická budova SND sa včera stala dejiskom v poradí už 12. ročníka prestížnej čitateľskej ankety SLOVENKA ROKA 2020, ktorú organizuje týždenník Slovenka v spolupráci s RTVS a Slovenským národným divadlom.

Záštitu nad týmto ročníkom ankety prevzala prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Ceny sa v tomto roku odovzdávali v deviatich kategóriách, mimoriadne ocenenie si prevzali tiež Zdena Studenková a epidemiologička Zuzana Krištúfková za celoživotný prínos pre Slovensko.

Prešovský kraj mal v tomto ročníku silné zastúpenie v kategórii Vzdelávanie v osobe Tatiany Husárovej – pedagogičky zo Strednej zdravotníckej školy v Poprade a zakladateľky a riaditeľky Art Academy v tomto meste, ktorá sa 15 rokov s láskou a mnohými úspechmi venuje talentovanej mládeži v našom regióne.

A Tatiana Husárová Mrázová v kategórii Vzdelávanie napokon aj zvíťazila! Cenu jej počas galavečera odovzdali prorektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Rudolf Sivák a majiteľ European Institue Prague a poslanec mesta Košice Vladislav Stanko.

K tomuto krásnemu a veľkému úspechu T. Husárovej srdečne blahoželáme